miercuri, 11 iunie 2014

Semințarii de la Pungeşti şi vizita din America

Semințarii de la Pungeşti şi vizita din America


Aşa performanţă mai rar!
În România, americanii, au ajuns să îi gazeze pe ai lor. Şi nu oricum, ci cu ajutorul nostru.
Da! Bineînţeles că acest lucru este posibil numai cu ajutorul nostru, al românilor.
Noi, mai exact reprezentanții intereselor noastre, am pus la dispoziția primilor americani care au venit cu gânduri "serioase" în ţară toate instituțiile statului, iar pentru intervenția directă Jandarmeria.
După restructurări peste restructurări, în Jandarmerie, au rămas prea puțini OAMENI.
Ei, pot fi numărați pe degetele de la o mână, la nivel de unitate.
Ceilalți, majoritarii, sunt bătăuşi de haită, hrăniți bine cu junk food, numai buni de dat la gioale şi de spray-at pe oricine este nevoie şi ORICÂND este nevoie.
De data aceasta, a venit la noi în țară, tot din America, doamna doctor în biologie Sandra Steingraber.
Dumneaei a venit să le explice, românilor de la Pungeşti, cum stă treaba cu fracturarea hidraulică şi cu exploatarea gazelor de şist, la ei, în state.
A vrut să ajungă în zona sondei şi să-i informeze pe localnici şi pe autorități că nu e bine ceea ce se întâmplă, iar pe termen mediu şi lung ne vom confrunta cu probleme atât de grave încât nici nu ne imaginăm.
Noroc că vajnicii şi vânjoşii apărători ai patriei, detaşamentele de jandarmi care îşi fac veacul pe la Pungeşti, hăcuind tot ce mişcă pe acolo, au fost pe fază.
Înainte ca distinsa doamna din America să deschidă gura au aplicat, preventiv desigur, nişte jeturi de spray lacrimogen din spatele gardurilor cu care blocaseră şoseaua şi după care stăteau confortabil chicotind şi înghiontindu-se după ce au dat gata nişte baxuri de seminţe.
Ce pot să mai spun! Mă bucur să văd că şi americanii se iubesc între ei, iar noi, ca popor pretin, îi ajutăm cu ce putem.
De data asta doar cu spray, dar avem şi bâte şi alte mijloace de a ne arăta... iubirea.
Mă bucur şi sunt mândru şi de conaționalii mei, jandarmii de la Pungeşti, că nu se dezmint, aplicând legea pumnului, fără discriminări pe bază de sex, etnie sau vârstă, ori de câte ori "legea" o cere.
Iar "legea"... o cam cere! :)

http://www.vrn.ro/din-nou-incidente-la-pungesti-jandarmii-au-folosit-gazele-lacrimogene#.U5i6y0hgWEs.facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu