miercuri, 2 aprilie 2014

Există viață după Mall?

Există viață după Mall?


Sursa foto
Molarilor*, pregătiți-vă pentru zilele acestea, căci ele vor veni!
Și vreau să vă văd atunci (și vă voi vedea, eu și cu mulți alții care acum strigăm la urechile voastre surde) cum veți cerși solidaritate și compasiune de la cei care acum sunt bătuți, de unii jandarmi somnambuli, pentru că își apără pământul, apa, viața și familia de otrava ce e pe cale să li se pună sub „pernă” și în ghiozdanele copiilor.






Sursa foto
Hainele voastre de firmă, făcute în China, gadget-urile pink și shiny, gențile șmechere și mașinile second, pentru care nu veți mai avea benzină și motorină, nu vă vor mai ajuta să trăiți în iluzia bunăstării și a unei vieți „perfecte” care este roz la nesfârșit.

Vă veți trezi, goi (din toate punctele de vedere), în fața naturii pe care ați batjocorit-o, ați scuipat-o, ați otrăvit-o și ați distrus-o sistematic prin ignoranța voastră.





Sursa foto



   Când bula de săpun vi se va sparge direct în față, veți da cu capul, în plin, de REALITATEA pe care o ignorați acum!
   Din nefericire, sunteți TOTAL nepregătiți pentru ceea ce vă așteaptă.







Articolul care prezintă aceste minunate fotografii poate fi accesat aici.
Este interesant de citit fiindcă prezintă, succint, în două-trei fraze, ceea ce a dus la falimentul mall-urilor respective dar și destinația locațiilor după falimentul propriu-zis.
Și, nu! Nu le-au făcut mall-uri din nou! Le-au demolat!
Deci, nu sunt vești bune pentru molari*! Din contră! Aș putea spune că sunt chiar foarte proaste pentru că după faliment s-au orientat către parcuri industriale, unde nu te plimbi cu ochii beliți pe pereți, ci muncești, pentru un STĂPÂN, de îți sar capacele.

*Molari(lor) = Este un cuvânt al cărui sens l-am gândit altfel pentru a se potrivi în contextul articolului de față. Nu are legătură cu dantura, ci a rezultat în urma unui joc de cuvinte vrând să mă refer la cei care nu concept viața fără MALL. De la cei care se plimbă prin mall. Mall - mall-uri.

Un comentariu:

  1. În SUA, mall-urile se desființează, în timp ce în România se dă autorizație pentru câte un mall la două săptămâni. Și-au dat seama de comerțul pe străduțe e mai bun, sunt altfel relațiile între oameni. Probabil, la noi, dezvățul o să dureze mai mult decât a durat învățatul cu mall-uri, fast-food.

    RăspundețiȘtergere