joi, 10 aprilie 2014

Acești polițiști ar trebui să facă închisoare!

Acești polițiști ar trebui să facă închisoare!


Un tanar de culoare care isi plimba rottweilerul intr-un spatiu public a scos telefonul pentru a filma 5 masini ale politie din SUA prezente, cel mai probabil, la o descindere. Ulterior, vazut de politisti, barbatul a fost incatusat, dar nu inainte de a-si urca cainele pe bancheta din spate a masinii personale.Crezand ca stapanul sau este in pericol, cainele a reusit sa iasa pe geamul lasat intredeschis, repezindu-se la politisti. Intre timp, si-a facut aparitia un al treilea om al legii, care a scos pistolul din dotare si a tras mai multe focuri asupra cainelui. Indurerat stapanul isi intoarce privirea, neputand sa priveasca cum cainele sau se zbate intre viata si moarte.

Am pus videoclipul la final pentru că este șocant. Dacă sunteți mai sensibili sau dacă sunt copii în preajmă este indicat să nu îl vizionați.

Cât de greu este să gândești, să simți?

Acești polițiști ar trebui să facă închisoare, iar cel care a împușcat câinele merită închisoare pe viață.
De ce spun asta?
Fiindcă ne îndreptăm spre o „societate” care se îndepărtează tot mai mult de ceea ce înseamnă a fi OM, de natură, de natural și de FIRESC.
Această societate se îndreaptă, și ne trage pe toți, spre superficialitate, punându-și și consolidându-și bazele pe oameni denaturați, care nu mai văd nimic în fața ochilor în afară de a pune, cât mai repede, „mâna pe... iluzii”, pe forme. Oameni care combat efectele fără a fi măcar în stare să observe fondul-cauza.

Cât de greu a fost, fiind atâția oameni la un loc, să își dea seama că stăpânul câinelui era singurul în măsură să-l liniștească și să-l bage înapoi în mașină?
Cât de greu ar fi fost să îi deschidă cătușele și să-l lase să-și bage câinele în mașină și să ridice geamurile?
Cât de greu ar fi fost să-l lase, pe om, să-și ducă acasă câinele, și după aceea să trebuiască să se prezinte la secție? Sau să-l însoțească!
A fost mai simplu și mai COMOD să provoace câinele pentru ca apoi să îl ciuruiască. COMODITATEA asta ne va distruge într-o bună zi.

În caz că nu ați observat, omul respectiv a fost mai civilizat și mai pașnic decât toți acei polițiști la un loc:
- și-a băgat câinele în mașină;
- și-a pus, SINGUR, mâinile la spate pentru a fi încătușat.
A fost mai OM decât toți la un loc!
Acel polițist nu a împușcat un câine, ci un OM, iar colegii lui sunt COMPLICI la CRIMĂ.




Tot ce este natural, este schilodit sistematic; toate lucrurile făcute cu suflet sunt împroșcate cu noroi, batjocorite, desființate.
Aceasta este lumea în care vrem să trăim?
Crezi că vei fi mulțumit stând și permițând lucrurilor să curgă în direcția aceasta?
Te simți mulțumit?
Poți face mult mai mult bine decât crezi! Ridică privirea din pământ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu