sâmbătă, 22 martie 2014

Concert Iris, la Hard Rock Cafe

Concert Iris, la Hard Rock Cafe


Puteți accesa evenimentul, creat pe Facebook, accesând acest LINK.

METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, joi, 27 martie 2014, incepand cu ora 21:00, la un concert cu legenda rockului romanesc, IRIS! Pentru cei care nu vor mai prinde bilete, concertul IRIS din Hard Rock Cafe va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung prin aplicatia Seenow.

Rafael - noul solist al trupei Iris.
Trupa Iris este una dintre cele mai indragite trupe de rock din Romania, cu o activitate muzicala de peste 35 de ani si 19 materiale discografice lansate.

Vino la Hard Rock Cafe sa asculti piese de legenda precum “Somn Bizar”, “Noaptea”, “Sa nu crezi nimic”, “Ultimul mic dejun al lui Bon”,”Baby”,”Totul sau nimic” sau “De vei pleca”, totul in cadrul unui concert eveniment pentru fanii de toate varstele!

IRIS inseamna Rafael, un rocker experimentat si consacrat cu o voce incredibila si veteranii Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitara), Doru Borobeica (bass), Relu Marin (keyboards).


Iris după prestația din data de 8 martie 2014 - București.

Iris - Somn Bizar, la TVR 1: http://www.youtube.com/watch?v=IbdIlP5P4UQ

Biletele pentru concertul IRIS din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.metalhead.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 40 de lei cu loc la masa si 50 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Pe langa show-ul IRIS, poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai peSamsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts –www.bestmusic.ro, prezentat de METALHEAD si recomandat de ROCK FM

Parteneri media: Libertatea, ROCK FM, METALHEAD.ro, Bestmusic.ro, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, eva.ro, Urban.ro, Zonga, trilulilu.ro, cinemagia.ro, Iconcert, Orasulm.eu, InOras.ro si PORT.ro

Așadar, pregătiți-vă pentru un show pe cinste și pentru autografe!








Un comentariu: